Jäsenille

Jäsenryhmien tulee muistaa monia Piirille ilmoitettavia asioita vuoden aikana.
Tässä muistilista tärkeimmistä määräajoista ja tieto siitä, kenelle asioista ilmoitetaan.

Uudenmaan piirin vuosikokous
Jäsenryhmän yhteyshenkilölle tulee kutsu vuosikokoukseen hyvissä ajoin. Vuosikokous pidetään helmikuun aikana. Kutsun mukana tulee muun muassa esityslista ja kokousedustajalle tehtävä valtakirja (saatavilla myös Muita lomakkeita -linkistä). Valtakirjaa ei tarvitse toimittaa etukäteen, vaan kokousedustaja tuo sen mukanaan vuosikokoukseen.

Toimintakilpailu
Kilpailuun osallistutaan toimittamalla Toimintakilpailulomake sihteerille tammikuun viimeiseen päivään mennessä. Lomake saatavilla Muita lomakkeita -linkistä.


Yhteystiedot ja toimihenkilöt
Muuttuneet yhteystiedot ja toimihenkilöt tulee ilmoittaa sihteerille niin pian kuin mahdollista muutoksen tapahduttua. Linkistä "Päivitä yhteystietosi" pääsee ilmoittamaan muuttuneet tiedot helposti.
Jäsenryhmän vuosikokousmateriaalit
Vuosikokousmateriaalit (Toimintakertomus ja -suunnitelma sekä Tase ja Talousarvio) tulee toimittaa Piirin taloudenhoitajalle heti jäsenryhmän vuosikokouksen jälkeen.

Konsertit ja muut tapahtumat   
Oman ryhmän konserteista ja muista tapahtumista tulee ilmoittaa sihteerille tai tiedottajalle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta tiedot saadaan lisättyä nettisivullemme. Kun ilmoitat konserttitietoja, muista kertoa viikonpäivän, kellonajan ja paikan lisäksi myös mahdollinen lipun/käsiohjelman hinta sekä tapahtumapaikan osoite.

Ilmoituksen voi tehdä nettisivun lomakkeella tai suoraan sähköpostitse sihteerille stm.uusimaa@gmail.com tai tiedottajalle josu_kela@hotmail.com.

Jäsenkirjeet
Jäsenryhmän yhteyshenkilö saa jäsenkirjeen noin 3-4 kertaa vuodessa. Yhteyshenkilön tulee välittää kirje tai siinä olevat tiedot omalle ryhmälleen. Jäsenkirjeet ovat luettavissa myös nettisivuillamme: Jäsentiedotteet